Over Horecahemd

Stijl op maat, prints vol smaak

Wie zijn wij

Wij zijn Horecahemd, het broertje van Feesthemd. Met een passie voor unieke, hoogwaardige, custom made overhemden. Wij willen de wereld stukje mooier maken met onze creaties.

Onze missie

Onze missie is simpel: we willen dat jij en je team er niet alleen professioneel uitziet, maar ook uniek is in eigen stijl. 

Wat doen we

Hoe het werkt

01.

Je wens

Je hebt een idee voor jouw horecazaak. Je wilt graag passende bedrijfskleding bij je huiststijl. Er zijn wat ideeen maar nog niet concreet. 

02.

Gesprek

Nadat wij jouw wens hebben ontvangen, Komen we zo spoedig mogelijk in contact. Dit kan via email, whatsapp, videocall of face2face. Wat jij prettig vindt, we spreken dan samen je wensen door.

03.

Ontwerp

Na ons gesprek, over de verschillende ideeen, wensen en eventuele voorbeelden kunnen we aan de slag. We beginnen aan het 1e ontwerp en vragen vervolgens om feedback. Dit doen we net zo lang tot jij helemaal tevreden bent.

04.

Productie

Het ontwerp is goedgekeurd, de maten en aantallen zijn bekend. De productie kan worden gestart. Afhankelijk van de grootte van de order kunnen we ook een levertijd communiceren.

05.

Transport

De order is klaar en kan naar Nederland worden verstuurd. De levertijd is weer afhankelijk van de drukte en zal tegen die tijd worden gecommuniceerd

06.

Levering

We kunnen de levering rechtstreeks vanuit onze leverancier laten droppen, of wij brengen hem langs. Aan de jou de keuze.